Faciliteiten

Een vereniging als de Zwetplassers is niets zonder de juiste faciliteiten. We zijn dan ook erg trots op ons schitterende clubgebouw dat gelegen is aan het Zwet. Een mooiere plek om op een vrijdagavond de school- of werkweek af te sluiten kunnen wij ons niet indenken. Gezellig na het sporten op ons balkon nog even napraten terwijl de zon onder gaat, klinkt goed nietwaar?

Maar naast onze mooie kantine, die voor leden te huur is, hebben we nog veel meer te bieden! Voor al onze sporters hebben we twee royale kleedkamers en ruim 150 plaatsen in de loods om je kano op te slaan.

Boven de botenloods is een trainingsruimte ingericht waar alle leden gebruik van mogen maken. Kleine en grote halters, bankdrukken, banktrekken, rugspier, buikspier en zelfs een kano ergometer zijn allemaal bij ons te vinden.

Ook hebben we diverse clubkano’s voor alle disciplines die actief bij ons worden beoefend. Voor de recreatieve kanoërs van alle leeftijden hebben we enkele toerkano’s, voor de sprinters diverse wedstrijdkano’s voor zowel 1, 2 als 4 personen en ook voor de poloërs hebben we een aantal poloboten beschikbaar.

Het onderhouden van onze vereniging en de bijbehorende spullen kost een heleboel geld. Daarom proberen we zo veel mogelijk zelf te doen. In onze kleine werkplaats ligt gereedschap voor diverse klussen, van schilderen tot het repareren van kano’s.

We delen dit uitzicht graag!