Kanopolo trainingen

Zomer

In de zomerseizoen, afhankelijk van het weer maar in principe zodra de zomertijd in gaat, zitten we zo veel mogelijk in de kano. Op maandag, woensdag en vrijdag is er van 19:00 uur tot 20:30 uur een vaartraining waarbij de focus ligt op techniek, balbeheersing, snelheid en spelinzicht.

Winter

In de winter wordt er hard door getraind! De focus ligt dan voornamelijk op kracht, conditie en teambuilding. We maken daarvoor gebruik van onze eigen faciliteit op de trainingszolder en huren een gymzaal. De dagen waarop deze trainingen zijn is elk jaar anders omdat deze afgestemd moet worden met andere commissies en afhankelijk is van de beschikbaarheid van een gymzaal in Wormer of Jisp.

Wil je meetrainen? Neem dan contact op met de commissie via kanopolo@zwetplassers.nl of spreek een van de poloërs aan op de club om een afspraak te maken!

Overige trainingen

Naast de georganiseerde trainingen ben je altijd vrij om zelf te gaan trainen als je beschikt over je eigen spullen of met spullen van de vereniging of andere leden als je daar duidelijke afspraken over hebt gemaakt.

Daarnaast hebben we de ambitie om ook jaarlijks aan het eind van het winterseizoen een trainingskamp te organiseren. Een leuk weekend weg waarbij sporten en gezelligheid hand in hand gaan.

Om de trainingen afwisselend en uitdagend te maken nodigen we soms ook andere verenigingen uit om bij ons te trainen of gaan we zelf lang bij een andere vereniging voor een vriendschappelijke trainingswedstrijd.