Kennismaken

Wil je eens een keer vrijblijvend kennis maken met de kanosport? Dan ben je vanaf half april tot eind september van harte welkom op de vrijdagavond, 18:45 uur. Dit is onze vaste clubavond waarop er met de jeugd een rondje onder begeleiding wordt gevaren maar ook de toercommissie stapt dan voor een iets groter rondje in de kano.

Kinderen die mee willen varen kunnen zich vooraf aanmelden via jeugd@zwetplassers.nl zodat we ervoor kunnen zorgen dat er een kano voor je klaar ligt en er iemand is die je kan ontvangen en het een en ander over de vereniging kan vertellen. Natuurlijk kun je ook op een vrijdagavond in de zomer gewoon vrijblijvend even komen kijken en sfeer proeven.

Omdat we begrijpen dat nieuwe leden niet meteen beschikken over een kano is er de mogelijkheid om gebruik te maken van een kano van de club. Elk nieuw lid mag vier keer gebruik maken van een clubkano. Natuurlijk hebben we ook peddels en zwemvesten waar je gebruik van kunt maken.

Naast het toervaren zijn er twee andere disciplines die bij ons actief beoefend worden: kanopolo en het kanosprint. Kijk voor meer informatie elders op onze website!