Trainingen jeugd

Zomerseizoen
Voor onze jeugdleden zijn er het hele jaar door op vrijdagavond trainingen. Ons vaarseizoen is vanaf de eerste vrijdag na Pasen tot en met eind september, uiteraard afhankelijk van het weer. Op vrijdagavond varen we een recreatief rondje op een rustig tempo waar iedereen bij aan kan sluiten. Uiteraard leren onze trainers je kanoën maar de nadruk op deze training ligt vooral op gezelligheid!

Wil je een keertje meevaren met ons? Dat kan! Laat onze trainers dan even weten dat je komt door een e-mail te sturen naar jeugd@zwetplassers.nl, dan kunnen ze ervoor zorgen dat er een kano voor je klaar ligt. Of kom eerst een keertje kijken op een vrijdagavond en spreek onze trainers aan. Zij kunnen je veel vertellen over onze vereniging en voor je het weet ben je net zo enthousiast als ons!

We geven in de zomer ook training tijdens de vakanties.

Winterseizoen
Ons winterseizoen loopt vanaf de eerste vrijdag van oktober tot en met de laatste vrijdag van maart. We geven dan trainen in gymzaal de Balk en doen dan verschillende sport- en speloefeningen. Deze training is van 
19:00 – 20.00 uur .

In de winter is er tijdens de schoolvakanties geen training.

Jeugdactiviteiten

Gedurende het hele seizoen worden er door het jeugdbestuur verschillende activiteiten georganiseerd. Dit zijn losse activiteiten maar ook de jaarlijks terugkerende activiteiten:

Januari
– Nieuwjaarstocht

April:
– ZP Paasbrunch & Paastocht

Mei:
– ZP Pinksterkamp

Juni:
– ZP scholierencup
– Supervrijdag

September:
– Clubkampioenschappen
– Nieuw maantocht

December:
– Pietengym
– Sinterklaasfeest
– Kerstdiner