Lid worden

Als je lid wilt worden van KV De Zwetplassers, klik dan hier voor het inschrijfformulier.
Dit inschrijfformulier komt direct bij de secretaris terecht die je zal inschrijven als lid bij de Zwetplassers.
Op onze website kun je ook meteen ons huishoudelijk reglement vinden.

Contributiebedragen

Tarieven per jaar  2023  Altijd 01-01 t/m 31-12
Leden tot en met 17 jaar € 111,00
Leden 18 t/m 59 jaar € 137,00
Leden vanaf 60 jaar € 107,00
Donateur (minimaal) € 25,00
   
Extra kano-ligplaats per jaar
(altijd in combinatie met lidmaatschap)
€ 19,00

Bovenstaande bedragen zijn:

  • Inclusief ligplaats
  • Inclusief 4x gebruik van 1-persoons clubmateriaal voor nieuwe leden 

Als gevaren wordt in eigen materiaal welke niet op de club ligt, er geen gebruik van faciliteiten van de club gemaakt wordt, of niet meer gevaren wordt, kan in overleg gekeken worden of er een korting van 15,00 eur in mindering kan worden gebracht op de contributie.

Betaling vindt plaats via automatische incasso. Hiervoor dien je bij inschrijving toestemming te geven. Betaling via automatische incasso bespaart onze club veel tijd, moeite en ook geld. Wil je echt niet betalen via automatische incasso? Dan kan hiervoor in overleg met de penningmeester een uitzondering voor worden gemaakt.

Niet alle kinderen kunnen sporten omdat niet elke ouder/verzorger dit kan betalen. Jeugdfonds Sport Zaanstreek geeft sportkansen aan kinderen vanaf 4 tot 18 jaar die leven in gezinnen waar niet genoeg geld aanwezig is om lid te worden van een sportvereniging. Voor die kinderen betaalt Jeugdfonds Sport Zaanstreek de contributie en in bepaalde gevallen de sportattributen. Kijk voor meer informatie over het Jeugdfonds Sport Zaanstreek op www.jeugdfondssportencultuur.nl/zaanstreek

Clubsleutel

Als lid van de ZP kun je een sleutel krijgen waar je de poort, kleedkamers en botenloods mee kunt openen. Een sleutel kun je aanvragen bij de secretaris. Voor de sleutel betaal je € 20,00 borg. 

Lidmaatschap opzeggen

Er kan een moment komen waarop je om wat voor reden dan ook je lidmaatschap wilt opzeggen. Bij de secretaris, secretariaat@zwetplassers.nl, kun je via e-mail je lidmaatschap opzeggen. Het lidmaatschap is per jaar opzegbaar.
Het lidmaatschap geldt voor een vol verenigingsjaar, zijnde van 1 januari t/m 31 december. De contributie is daarom steeds over een vol verenigingsjaar verschuldigd, en bij tussentijds bedanken in haar geheel opvorderbaar, terwijl tevens alle rechten vervallen. (Artikel 8 Huishoudelijk Reglement 24 maart 1961 nr. 32)

Wanneer je jouw lidmaatschap opzegt moet je de sleutel die je van de vereniging hebt natuurlijk ook weer inleveren bij de secretaris. Wanneer je de sleutel inlevert krijg je de borg weer terug. Ook moet je uiterlijk 31 december van het jaar waarin je lidmaatschap is opgezegd jouw kano uit de loods van de ZP ophalen.