Inschrijvingen ZP Scholierencup geopend

De Scholierencup

Bij kanovereniging De Zwetplassers organiseren we dit jaar de 7e editie van de Scholierencup. Dit is een kanowedstrijd waarbij kinderen van 9 tot 12 jaar over een afstand van 100 meter strijden om als eerst de finishlijn te passeren! Deze wedstrijd vindt plaats op 13 mei, tijdens ons grote evenement “De ZP Sprintcup” waarbij de beste kanovaarders van Nederland deelnemen! Voorafgaand hebben wij een viertal trainingsavonden ingepland om jullie kennis te laten maken met de kanosport en de vereniging. Zorg er dus voor dat je erbij bent en misschien ben jij wel de nieuwe kanokampioen!

Wie kan deelnemen?

Ben jij een scholier op een basisschool in Wormerland, tussen de 9 en 12 jaar oud en in het bezit van een zwemdiploma A? Dan kan je je direct inschrijven door een mail te sturen naar wedstrijdvaren@zwetplassers.nl. Vermeld in de mail je naam, school, klas en leeftijd. Heb je nog geen ervaring met kanoën of een andere sport? Dat is geen enkel probleem! Onze ervaren trainers vinden altijd wel een manier om jou op jouw eigen niveau te begeleiden, zodat ook jij veel plezier kan maken in de kano. Er is plek voor in totaal 20 kinderen. Schrijf je dus snel in, want VOL=VOL!

Wanneer zijn de trainingsdagen?

Hieronder staat een lijstje met de trainingsdagen. Bij deelname aan de Scholierencup verwachten wij dat jij dan gezellig met ons mee traint! Kan je door omstandigheden niet aanwezig zijn, laat dat dan weten door ons te mailen.

18 april van 18:00 tot 19:00 

20 april van 18:00 tot 19:00

9 mei van 18:00 tot 19:00

11 mei van 18:00 tot 19:00

Reacties