Nieuwe sleutels vanaf 1 oktober 2022

Waarom nieuwe sleutels?

Om de veiligheid van ons materiaal te waarborgen hebben wij besloten om nieuwe sleutels en cilinders aan te schaffen voor het hek, de botenloods en kleedkamers. Dit omdat wij geen goed overzicht meer hebben op wie er sleutels van onze club hebben. Dit komt onder andere door opzeggingen en verhuizingen waardoor leden met een sleutel uit het zicht zijn geraakt. Ook blijken er meerdere kopieën gemaakt te zijn buiten de administratie van de club om. Met de nieuwe sloten en sleutels weten we zeker dat alleen de bij de club bekende leden toegang hebben en omdat we zijn gegaan voor gecertificeerde sloten is het maken van kopieën van de sleutels vanaf nu verleden tijd.

Wanneer heb je een nieuwe sleutel nodig?

Op 1 oktober 2022, tijdens de ZP klusdag, zetten wij de nieuwe cilinders op het hek, de botenloods en deur van de kleedkamers. Voor die tijd kan jij jouw nieuwe sleutels ophalen.

Hoe kom je aan een nieuwe sleutel?

Op zondag 28 augustus, tijdens de ZP clubkampioenschappen, tussen 13:00 en 17:00 uur gaan wij voor het eerst de nieuwe sleutels uitgeven. In september zijn er 6 avonden (op 2, 5, 7, 9, 12, 14, 16 september tussen 19:00 en 21:00) waarbij leden van het bestuur in de kantine aanwezig zullen zijn om sleutels uit te geven. Lukt het niet om op een van deze dagen lang te komen? Stuur dan een mail naar secretariaat@zwetplassers.nl. 

Borg

Voor de sleutel betaal je €20,- borg. Deze krijg je terug bij het inleveren van de sleutel. Zoals vermeld tijdens de ledenvergadering komt de borg van de oude sleutel, met jouw toestemming, te vervallen. Dit omdat er van veel leden niet bekend is welk bedrag zij hebben betaald, of dit in euro’s of guldens was en in verband met gekopieerde sleutels.

Wij vertrouwen erop jullie hiermee voldoende geïnformeerd te hebben. Mochten er nog vragen zijn, stuur dan een mail naar secretariaat@zwetplassers.nl

Reacties