Lenen clubmateriaal in periode van lockdown (voorlopig t/m 20-2-2021)

Beste sporters,

We zitten alweer even in de tweede lockdown. Vooral de gedreven sporters willen graag de conditie op peil houden. Dat begrijpt het bestuur.

Er zijn leden die hebben gevraagd of er  trainingsmateriaal van de club geleend mocht worden. Helaas zijn er ook leden die dit zonder enige overleg hebben gedaan. Het bestuur is hier niet over te spreken. In ons reglement staat dat wanneer je iets wilt lenen je dit altijd aan een bestuurslid moet vragen. De eerst volgende keer dat dit weer gebeurd zal dit dan ook niet zonder gevolgen zijn voor de betreffende leden.

Hoe nu verder met de uitgeleende/meegenomen spullen?   

We hebben besloten nu de lockdown nog even blijft om de trainingsmaterialen eerlijker en opnieuw te verdelen. We doen dat als volgt:

Op zaterdag 23 januari tussen 13.00 en 15.00 uur moet iedereen de geleende materialen inleveren. Het bestuur gaat dan kijken of alles weer compleet is.

Als dit het geval is kan er op zondag 24 januari tussen 13.00 en 15.00 uur opnieuw geleend worden. Je kan een voorkeur wat je zou willen lenen op zaterdag opgeven,  het bestuur doet dan zijn best de materialen zo gelijk mogelijk te herverdelen.

De leenperiode zal voorlopig zijn t/m 21 februari 2021. In deze periode zal nogmaals gekeken worden of en hoe materiaal eventueel geleend kan worden.

We vertrouwen erop dat we zo tot een betere en eerlijkere verdeling komen. Er zullen teleurstellingen zijn, maar we moeten peddelen met peddels die we hebben.
Indien je vragen hebt kan je contact opnemen met secretariaat@zwetplassers.nl.

Met sportieve groet,

Het Bestuur

Reacties